Strategikon 5: 30. april – 1. mai 2011

Strategikon er en Warhammer 40k-turnering som arrangeres i Oslo.

På Strategikon 5 blir poengsummen 1500 poeng.

Turneringen avholdes lørdag 30. april og søndag 1. mai. Lørdagen starter vi klokken 9 på Gran skole. Vi spiller tre kamper, og holder på til ca klokken 20.

På søndag begynner vi også klokken 9, spiller to kamper, og gir oss ca klokken 15, i god tid før ettermiddagstogene til Bergen, Trondheim og Kristiansand/Stavanger går fra Oslo S.

Gran skole ligger på Furuset, ca 20 minutter fra Oslo Sentrum. Ta T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen og gå av på Furuset. Så følger du denne veibeskrivelsen.

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting (brannregler og slikt), men for de av dere som kommer utenbys fra er Anker Hostel et veldig godt alternativ. Priser fra 210 kroner natten per snute, og kort gangavstand til T-banen.

Turneringen har plass til 40 deltakere. Først til mølla!

Turneringen er utsolgt! Alle 40 plasser er tatt! Vil du stå på venteliste og håpe på at noen melder seg av kan du sende en e-post til strategikon@ymail.com

Vi tar en deltakeravgift på 300 kroner. Meld deg på nå med PayPal! Klikk på knappen:

 • Aldersgrense: 16 år.
 • Hvis du ikke har kredittkort, eller ikke får betalt via PayPal, spør en voksen om hjelp.
 • Påmelding er bindende.
 • Betaling i døren koster 350,-.
 • Kun forhåndsbetalte påmeldinger er garantert plass på Strategikon 5.
 • Fullstendige turneringsregler finner du her.

15 Comments:

 1. Hvor mange påmeldte så langt?

 2. Vi prioriterer ikke å vedlikeholde en side med antall påmeldte, men bruker tiden på å planlegge en fet turnering for dere isteden! 😉

  Det kommer påmeldinger daglig, så hvis du sitter på gjerdet er det ingen tid å miste! Meld deg på!

 3. Må deltakeren ha fylt 16, eller holder det at det er i år?

 4. jeg Lurte på hva reglene deres på proxy små ting her og der? jeg har ikke all væreden med tid til straticone er i aribeid med og flytte hus og få alt det til og steme.

 5. Vil det bli publisert en påmeldtliste? Eller sendt ut noen form for bekreftelse at man er registrert påmeldt?

  • Du fikk vel en kvittering på PayPalen da du betalte? Da skal alt være i sin skjønneste orden. Du vil også få en bekreftelse på e-post senere, og flere oppfølgingsmailer etter hvert som turneringen nærmer seg.


 6. Jonas:

  Proxying er ikke lov, alt må være WYSIWYG. Hva hadde du tenkt å proxe?

  Slenger meg på det spørsmålet. Hva med tillfeller hvor det ikke finnes noen figur fra GW (Belial, Master of Deathwing i mitt vedkommende)?

  • Hvis det ikke finnes en miniatyr bruker man noe som kan likne. For eksempel vil det være ok å bruke en Terminator for å representere Belial, men ikke en Tyranid Warrior.

   Proxying er f.eks å si at en miniatyr teller som noe helt annet. Counts-as er derimot lov dersom det ikke er noen tvil om hva som er hva. “Denne Plasma Pistolen er egentlig en Thunder Hammer” er ikke lov. “Denne terminatoren, som for øvrig har korrekte våpen og rustning er Belial” er lov.

   Ta kontakt med oss om du er usikker på om dine miniatyrer er counts-as eller proxy.

 7. joa må bare meke over listen og så sende den til deg.

  kan være san at jeg ikke har power wepon Sergeant men kan bruke en av mine honure guard med power wep and bolt pistol as count as or?

 8. how do i pm you jonas i got a list rdy just need to chek withe you how to sort 2 things

Leave a Reply