Strategikon 8: 6. – 7. oktober 2012

Strategikon er en Warhammer 40k-turnering som arrangeres i Oslo.

Strategikon 8 blir den første 40k-turneringen i Norge (som vi vet om) der poengsummen er hele 2000 poeng!

Turneringen avholdes lørdag 6. og søndag 7. oktober. Lørdagen starter vi klokken 9 på Gran skole. Vi spiller tre kamper, og holder på til ca klokken 20. På søndag begynner vi også klokken 9, spiller to kamper, og gir oss ca klokken 15, i god tid før ettermiddagstogene til Bergen, Trondheim og Kristiansand/Stavanger går fra Oslo S.

Gran skole ligger på Furuset, ca 20 minutter fra Oslo Sentrum. Ta T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen og gå av på Furuset. Så følger du denne veibeskrivelsen.

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting (brannregler og slikt), men for de av dere som kommer utenbys fra er Anker Hostel et veldig godt alternativ. Priser fra 210 kroner natten per snute, og kort gangavstand til T-banen.

På grunn av økte kostnader til lokaler og at prisene generelt har økt i Norge har vi dessverre blitt nødt til å øke turneringsprisen med 50 kroner, til 350,-. Vi hadde valget mellom å kutte i turneringsopplevelsen for dere, eller å øke prisen, og da gikk vi for det siste.

Turneringen har plass til 40 deltakere. De siste tre Strategikon har vært fullbooket, så ikke vent med å melde deg på, gjør det nå!

  • Aldersgrense: 16 år. Unntak kan gis – ta kontakt!
  • Hvis du ikke har kredittkort, eller får betalt via PayPal, spør en voksen om hjelp eller send en e-post til strategikon@ymail.com. Vi finner nok en løsning.
  • Påmelding er bindende.
  • Betaling i døren koster 450,-.
  • Kun forhåndsbetalte påmeldinger er garantert plass på Strategikon 8.
  • Se regelpakken for Strategikon 8 for mer.

Vil du stille GRATIS som vår dedikerte stand-in? Send en e-post til strategikon@ymail.com for å melde din interesse, så sender vi deg mer informasjon. Chriss er vår dedikerte stand-in.

Leave a Reply